Recipes
Träningsfokus /
2013-01-24 / 14:46:35
Kvargglass
Vispa 1-2 äggvitor fluffigt i en skål. Blanda 250g lättkvarg med 1dl vassleprotein (använde blåbär från Body science, galet god är den) i en annan skål.
Lägg sedan försiktigt i kvargröran i äggfluffet och blanda om.
Lägg nu röran i nån bra frysförvaring och till sist, tillsätt lite lätt tinade frysta bär och blanda runt innan du stoppar in det i frysen. Låt stå ett par timmar tills det blivit "is" av allt.
Proteinkaka
Sätt ugnen på 200 grader innan du börjar.
Knäck till 10 äggvitor i en bunke. Tillsätt 3dl protein (choklad), 1tsk bakpulver, 1msk kakao & 2msk stevia.
Lägg sedan i 250g lättkvarg och blanda runt. (Alternativt kan man blanda i frysta bär eller nått annat roligt också om man har lust med det.)
Häll smeten i en ugnsform (rund med avtagbar kant är smidigast) och strö lite kokosflingor över.
Grädda i ugnen ca 20 minuter - hur länge den ska vara i beror helt på ugn, så håll koll på den ända från 10 minuter för säkerhetsskull.
Den blir rätt torr, så att ha något blött till är nästan ett måste, iaf för mig.
Kommentarer
Trackback